Gratis coaching jongeren over starten van een eigen onderneming

Een eigen onderneming: dat vergt nogal wat. Wat komt er allemaal bij kijken, waar begin je, maar ook: hoe zorg je ervoor dat je gedurende dit traject goed voor jezelf blijft zorgen? Next Up, een project van onder andere jongerenwerk R-Newt en Weave the Fabric of Society (Label van Stichting Boilrs Hub), helpt Tilburgse jongeren tussen de 17 en 27 jaar op weg. In 12 weken tijd worden jongeren tijdens het gratis project Mind & Business gecoacht in het van de grond krijgen van een onderneming.

Mind & Business

Mind & Business biedt jongeren tussen de 17 en 27 jaar de kans om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van gezond ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Hoe zorg je dat je business goed loopt, maar je ook goed voor jezelf zorgt? Vanaf 12 september komen experts uit het vakgebied iedere dinsdagavond naar Weave (Fabriekstraat 22) om de jongeren workshops te geven en ze te begeleiden. Na twaalf weken is de eindstreep in zicht, een netwerkevent XXL; de Mind & Business Fair.

Experts vertellen

Onderdelen van het 12-weken durende programma zijn onder andere lean model canvas, personal branding, mindfulness, marketing, mental health, finance en meer. Gedurende deze thema’s komen toffe experts de jongeren ondersteunen, inspireren en coachen. Eva Singh van Weave: “Dit project is zo tof, ieder jaar wordt het waardevoller. De sterke dynamiek van de groep deelnemers, de kennis van verschillende experts en het eindproduct waar iedereen kan laten zien wat ze geleerd hebben, blijft bijzonder. Gezond ondernemerschap is doorzetten, geloven in je doel en werken aan een gezonde mindset. En vooral ook heel leuk. Dit hopen we over te brengen op de jongeren.”

Over Next Up en Weave the Fabric of Society

Next Up is een project van jongerenwerk R-Newt. Bij Next Up kunnen jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud een project opzetten om maatschappelijk betrokken te zijn of hun skills ontwikkelen om zichzelf in te kunnen zetten voor de maatschappij. Weave is een Conscious Concept Store waar je terecht kunt voor een luisterend oor, mentaal en fysiek fitter worden, het maken van connecties, shoppen in de thriftshop, werken en studeren of gewoon voor een kopje koffie.

Meld je aan!

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar, woon je in Tilburg of omgeving en wil jij je ontwikkelen tot een ondernemer? Mail, app of bel met Eva Singh voor meer informatie of om je op te geven: eva@boilrshub.nl of 06 15 26 27 00. Aanmelden voor 5 september. 

Meer nieuws