Bedrijf van de Maand december 2017: SRNDPTY

Bedrijf van de maand december 2017 is SRNDPTY. Ze slepen de prijs in de wacht vanwege samenwerkingen in de stad met ateliers, ontwerpers en studenten. Een mooie werkgever die de stad ook nog eens promoot omdat alle foto's van de collecties in Tilburg worden gemaakt.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek aan SRNDPTY op 20 december. Erik de Ridder: “SRNDPTY is een voorbeeld voor andere bedrijven als het gaat om het terughalen van productie uit het buitenland. Door samenwerking met voornamelijk lokale ateliers bevordert en stimuleert SRNDPTY de kennis-, creatieve en ambachtseconomie in Tilburg. Met maandelijks nieuwe collecties en 200 verkooppunten is het een prachtig bedrijf waar we als stad echt trots op mogen zijn.” 

We vinden het mooi om te zien hoe Jolanda en Miriam de productie van SRNDPTY binnen Tilburg houden. Zij laten zien dat kwaliteit belangrijker is dan massa en zorgen er ook nog eens voor dat Tilburg gepromoot wordt. Wij wensen hen hiermee alle succes, proficiat SRNDPTY! 

Over SRNDPTY

Kwaliteit staat bij SRNDPTY boven alles. Iedere stof, elk ontwerp, alle producties. De familieateliers waarmee wordt samengewerkt zijn allemaal gevestigd in Nederland. Dat maakt SRNDPTY duurzaam en de productie eerlijk en verantwoord. Er gaan geen onnodige marges naar transportkosten en er is geen bulkproductie nodig om de prijs te drukken. Er worden geen dure marketingcampagnes of advertenties geplaatst in tijdschriften. Door al deze keuzes, krijg maken ze een prachtig, vrouwelijk en uniek kledingstuk voor een eerlijke prijs. Check meer over het merk op de website.

Bedrijf van de Maand

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand.Deze bedrijven krijgen uit handen van wethouder Erik de Ridder een prijs en mogen zich een maand lang Bedrijf van de Maand noemen omdat ze ambassadeurs zijn voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Door als typische Tilburgers de mouwen op te stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen. #BedrijfvdMaand