Tilburg is een stad die maakt, innoveert en test. Van achtbanen voor de Efteling tot auto’s voor Tesla. Met ondernemers die samenwerken in een compacte stad ideaal gelegen in het centrum van Europa. Er zitten hier bedrijven gevestigd die draadkrachtig, sociaal, tegendraads, rauw, experimenteel zijn én humor hebben. Vincent Hopmans, rasechte Tilburger, nodigt een aantal ondernemers van deze bedrijven uit voor een ritje door Tilburg. Met 5 vragen en 1 opdracht is de carpool pas geslaagd.

De derde persoon die met Vincent in de auto stapt is Tim Wijdemans. Hij is directeur bij Bonheur Horeca Groep. Een experimenteel bedrijf want met 8 unieke horeca locaties in Tilburg, een onlangs gelanceerde productlijn 1712 én diverse unieke pop-up locaties weten ze iedereen steeds te verrassen. Daarnaast is het bedrijf genomineerd voor de Brabantse Gastvrijheid Award uit 143 inzendingen. Stemmen kan nog tot 23 november (via www.Brabantgastvrij.nl)! Ook de vakjury ziet de innovatiedrang en originaliteit in hun gastvrijheidsconcept en dat is dan ook de reden voor de nominatie.

Dat Tilburg een prima vestigingsstad is, weet Tim Wijdemans met de dagelijkse aansturing van 8 vestigingen als geen ander. Hij vindt Tilburg een fantastische stad maar we zijn daarin wel te bescheiden volgens hem. 

Volgende maand in Ritje 013…

Vincent wilt graag meer weten over textiel en recycling. Hij gaat daarom langs bij Wolkat en neemt Joost mee voor een ritje door Tilburg.

Meer weten over ondernemen in Tilburg? Kijk op www.makeitintilburg.nl.