Bedrijf van de Maand augustus 2017: DC Company

Bedrijf van de Maand augustus 2017 is DC Company. Ze slepen de prijs in de wacht omdat ze op een leuke manier maatschappelijk bezig zijn en voor meerdere mensen een baan hebben gecreëerd. Ze bieden een veilige plek voor ouderen en de opgroeiende jeugd. Een rustpunt in de wijk Reeshof in Tilburg. 

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 4 september. “Ik ben onder de indruk van wat Davey en zijn familie in een paar jaar hebben gerealiseerd en de betekenis die zij geven aan de mensen hier in de Reeshof.” 

Wij vinden de manier waarop DC Company werkt en de betrokkenheid van het personeel bij de mensen uit de wijk een voorbeeld voor andere ondernemers. Proficiat DC Company!

DC Company is een Dance, Workout and Lifestyle Studio. Kijk voor meer info op: http://www.company-dc.com

Bedrijf van de Maand

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand.Deze bedrijven krijgen uit handen van wethouder Erik de Ridder een prijs en mogen zich een maand lang Bedrijf van de Maand noemen omdat ze ambassadeurs zijn voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Door als typische Tilburgers de mouwen op te stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen. #BedrijfvdMaand